Hemsidor

Digital närvaro är inte valbart - Det är nödvändigt.


Framtidssäkra ditt företag med en egen hemsida!
Fem anledningar att välja oss:

 1. 🌐 Universell Tillgänglighet: I en digital värld där alla använder olika enheter - från smartphones till tablets, laptops till desktops - behöver ditt företag en hemsida som ser perfekt ut överallt. Vår specialitet? Skapa skräddarsydda, responsiva hemsidor som automatiskt anpassar sig till vilken skärmstorlek din kund använder.
 2. ⏱ Snabbare Laddningstider: Vi förstår vikten av sekunder i den online världen. Våra responsiva hemsidor är inte bara snygga, de är också optimerade för blixtsnabb laddning, vilket minskar chansen att dina besökare klickar bort.
 3. 🔒 Säkerhet Framför Allt: Förutom design och funktionalitet, ser vi till att din hemsida är säker mot potentiella hot. Så du kan fokusera på ditt företag, medan vi ser till att din online närvaro är säker.
 4. 📈 SEO-Vänlig: En vacker hemsida är bra, men vad om ingen ser den? Våra responsiva hemsidor är byggda med SEO i åtanke, så att du rankar högre på sökmotorer och drar fler besökare.
 5. 🎯 Kundfokuserad Design: Vi lyssnar på dina behov och skapar hemsidor som speglar ditt företags varumärke, samtidigt som vi erbjuder en optimal användarupplevelse för dina kunder.


Slutord: I den digitala eran, där ditt online-avtryck ofta är det första intrycket, låt oss säkerställa att det är ett bestående och positivt sådant. Investera i en responsiv hemsida idag, och sätt ditt företag i position för framgång imorgon. Tillsammans skapar vi din online framtid!

Enkel hemsida

Boknings-

funktion

E-handel

Hur går det till?


Enkel sida, Bokningsfunktion, E-handel? 


 • Kontakta oss och beskriv din verksamhet
 • Vi tar ett antingen ett webbmöte eller telefonmöte tillsammans med dig/er där vi samlar all information om ert behov och önskemål
 • Utefter det mötet sätter vi upp den typ av sida just du/ni behöver. 
 • Under tiden skickar du/ni text, ev logo och bilder som vi sedan lägger in på sidan
 • När sidan är färdig och designen godkänd kommer vi att visa dig/er hur ni redigerar sidan själva. (alternativt kan vi göra ändringar åt er för ett timpris).
 • Vi publicerar sidan åt er.


För en enkel sida ska er sida vara publicerad inom en vecka efter vårt första möte. (Förutsatt att vi fått all information om ert företag). 

Under ovan förutsättningar ska en enkel sida vara uppe och köras inom en vecka.


Pris: Från 7000:- ex moms. Engångskostnad. 

 
 
 
 
 

Exempel på hemsidor designade av MaLindholm Productions:

unsplash